Mesaje de la utilizatori »
 
 
A.S.E.... cu 1905 lucrari
Drept... cu 417 lucrari
S.N.S.P.A.... cu 86 lucrari
Informatica... cu 244 lucrari
Sociologie... cu 90 lucrari
Geografie... cu 62 lucrari
Litere... cu 49 lucrari
Matematica... cu 30 lucrari
Medicina... cu 190 lucrari
Teologie... cu 37 lucrari
Chimie... cu 25 lucrari
Adm. Publica... cu 69 lucrari
D.C.E.... cu 47 lucrari
Politehnica... cu 142 lucrari
Istorie... cu 24 lucrari
Fizica... cu 13 lucrari
Arte... cu 9 lucrari
Biologie... cu 12 lucrari
Psihologie... cu 120 lucrari
Limbi Straine... cu 31 lucrari
Ed. Fizica... cu 22 lucrari
Agronomie... cu 57 lucrari
 
 
Nu promovam PLAGIATUL!

Lucrarile de licenta postate pe acest website vor fi utilizate exclusiv in scop de documentare personala, in vederea realizarii propriilor disertatii, studii sau cercetari pe tematici similare. Intreaga raspundere revine persoanei care decide sa foloseasca aceste lucrari de licenta in alte scopuri. Preluarea fragmentelor este permisa numai cu mentionarea sursei bibliografice.

Lucrarile de diploma, lucrarile de disertatie sau lucrarile de doctorat de pe site nu se vand. Acestea le oferim doar la schimb. Echipa noastra ofera consultanta in vederea intocmirii lucrarii proprii.

Protejam dreptul AUTORULUI!
Utilizatorii care incarca lucrari de licenta pe acest site sunt considerati a fi autorii acestor materiale sau a avea acordul autorului de drept. In cazul in care sunteti autorul unei lucrari de diploma publicate pe site FARA acordul d-voastra, va rugam sa ne contactati. La cererea d-voastra, lucrarea de licenta va fi stearsa atat de pe website cat si fizic, de pe server.
Raspunsuri la intrebarile frecvente »
Cum se trimit materiale la schimb »
Criterii de validare ale materialelor »
Costurile serviciilor de consultanta »
Cum se intra in posesia materialelor »
Termeni de utilizare ai websitului »
Garantia serviciilor oferite de site »
Tutoriale IT in limba romana!
Site-ul nostru pune la dispozitia utilizatorilor sai, pe langa o gama larga de lucrari de licenta, o serie de tutoriale cu specific IT, exclusiv in limba romana. Tutorialele sunt preluate de pe situl E-learn.ro, un website partener a carui obiective se identifica cu cele vizate de Lucrari-de-licenta.eu, respectiv accesul la informatie si documentare de calitate, in limba romana!
Citeste tutoriale IT in limba romana »
Finantare pentru afacerea ta!
La modul general, cei care doresc sa-si finanteze proiectele din bani europeni trebuie sa urmeze cativa pasi. Dupa ce se decid unde se incadreaza proiectul lor, solicitantii de fonduri europene trebuie sa realizeze un plan de afaceri, care va cuprinde o estimare realista a costurilor si a perioadelor necesare pentru realizarea etapelor proiectului.
Introducere in finantari europene »
Categorii de proiecte finantate »
Cum se obtin finantarile europene »
Legislatia nationala si europena »
Procedura pentru obtinere fonduri »
Biblioteca digitala cu documente »
Cautati cu motorul Google!
Va punem la dispozitie posibilitatea de a cauta lucrarea de licenta care va intereseaza in tot situl. Motorul de cautare Google va afisa toate referintele indexate pe acest website, aferente cautarii:
Nu ezitati sa ne contactati!
Doriti sa consultati integral, una sau mai multe lucrari de licenta postate pe site? Aveti intrebari care nu si-au gasit inca raspunsul in sectiunea de intrebari si raspunsuri frecvente? Va invitam sa utilizati una dintre cele trei metode de contact enumerate mai jos:
Email:
contact@lucrari-de-licenta.eu
Telefon:
(+40) 772.088.270 (luni-vineri 10.00-16.00)
Pagina de contact:
Click aici pentru pagina de contact

Finantare Europeana

Introducere in finantari europene

Categorii de proiecte finantate

Cum se obtin finantarile europene

Legislatia nationala si europena

Procedura pentru obtinere fonduri

Biblioteca digitala cu documente

Cum se obtine o finantare europeana?

        
La modul general, cei care doresc sa-si finanteze proiectele din bani europeni trebuie sa urmeze cativa pasi. Dupa ce se decid unde se incadreaza proiectul lor, solicitantii de fonduri europene trebuie sa intocmeasca un plan de afaceri, care va cuprinde o estimare realista a costurilor si a perioadelor necesare pentru realizarea etapelor proiectului.

         De asemenea, inca din aceasta faza trebuie gasite sursele de cofinantare - banii care sa constituie contributia proprie la finantarea proiectului - iar dupa procedurile de achizitie publica pentru studiile de fezabilitate, daca este nevoie de ele, trebuie obtinute avizele si permisele necesare. Abia dupa parcurgerea acestor etape poate fi completata cererea de finantare.

         Aprobarea cererii de finantare poate dura pana la trei luni, iar banii pentru proiect vor ajunge la beneficiar sub forma de decont. Aceasta inseamna ca, indiferent de procentul din proiect acoperit de banii europeni, toti beneficiarii au nevoie de o suma cu care sa inceapa derularea proiectului pana isi primesc banii inapoi.

         Pana aici lucrurile par relativ simple. Dar de la vorbe la fapte este cale lunga si, de multe ori, dupa cum veti putea vedea in cele ce urmeaza, un simplu amanunt uitat sau ignorat poate duce la amanarea acordarii finantarii sau chiar la respingerea dosarului.

         Ca sa profiti cat mai mult de pe urma fondurilor europene, trebuie ca fiecare companie sa-si urmeze planul de afacere, iar autoritatile locale trebuie sa urmareasca planul de dezvoltare. Ca sa obtina finantarea europeana, proiectul trebuie prezentat sub forma unei "povesti", mai putin tehnic.

         Cel care vrea sa demareze un proiect trebuie sa puna accentul pe modul in care compania ajuta oamenii, regiunea si localitatea unde se afla, dar si pe modul in care fondurile vor contribui la dezvoltarea respectivei companii, la crearea de noi locuri de munca, la dezvoltarea investitiilor. Altfel spus, fondurile structurale cauta povesti care fac mediul inconjurator socio-economic mai bun si mai eficient.

         Consultantii mai atrag atentia ca fondurile europene se pot obtine doar cu rabdare. Cine forteaza si vrea sa obtina repede finantari europene risca sa esueze pe parcurs. Un proiect pregatit in fuga risca sa fie planificat gresit, iar cheltuielile pot fi prost structurate.

         Pentru 2008 , toate programele sunt operationale, insa cele mai inaintate sunt FEADR - fondul european pentru agricultura si dezvoltare rurala si FEP- fondul european pentru pescuit . De asemenea, partea de infrastructura din POR -programul operational regional este deja functionala. Exista si o serie de programe sectoriale pentru mediu, transporturi si competitivitate.

         Orice persoana care este interesata de o structurare financiara utilizand o componenta nerambursabila poate apela la o companie de consultanta pentru a obtine date cu privire la posibilitatile de finantare, activitatile eligibile si etapele de preimplementare si implementare efectiva.

         Liniile de buget se deschid de indata ce un proiect a ajuns la maturitatea necesara. Dupa traversarea etapelor de obtinere a finantarii si proiectare-inginerie, pe masura implementarii proiectului si a depunerii cererilor de plata, sumele se varsa catre entitatile finantate.

         In marea lor majoritate, programele au fost aprobate la Bruxelles, deci finantarea efectiva nu va constitui o problema.
 


 
 
 
© Copyright 2007 - 2013 Lucrari-de-licenta.eu
Cum Schimb? | Cum Cumpar? | Cat Costa?
Lucrari de diploma, Lucrari de licenta, Lucrari de masterat, Lucrari de doctorat, Lucrari de absolvire, Lucrari de dizertatie, Bibliografie, Documentatie, Tutoriale
Parteneri:   Blog | Lucrări de licență din stoc și la comandă | Blog Lucrari-de-licenta.eu | 
 
Catalog WEB Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google Jocuri Materiale, lucrari de licenta postate de utilizatori, universitati, fonduri europene. Top66 Statistici Cel mai cuprinzator director romanesc