Mesaje de la utilizatori »
 
 
A.S.E.... cu 1905 lucrari
Drept... cu 417 lucrari
S.N.S.P.A.... cu 86 lucrari
Informatica... cu 244 lucrari
Sociologie... cu 90 lucrari
Geografie... cu 62 lucrari
Litere... cu 49 lucrari
Matematica... cu 30 lucrari
Medicina... cu 190 lucrari
Teologie... cu 37 lucrari
Chimie... cu 25 lucrari
Adm. Publica... cu 69 lucrari
D.C.E.... cu 47 lucrari
Politehnica... cu 142 lucrari
Istorie... cu 24 lucrari
Fizica... cu 13 lucrari
Arte... cu 9 lucrari
Biologie... cu 12 lucrari
Psihologie... cu 120 lucrari
Limbi Straine... cu 31 lucrari
Ed. Fizica... cu 22 lucrari
Agronomie... cu 57 lucrari
 
 
Nu promovam PLAGIATUL!

Lucrarile de licenta postate pe acest website vor fi utilizate exclusiv in scop de documentare personala, in vederea realizarii propriilor disertatii, studii sau cercetari pe tematici similare. Intreaga raspundere revine persoanei care decide sa foloseasca aceste lucrari de licenta in alte scopuri. Preluarea fragmentelor este permisa numai cu mentionarea sursei bibliografice.

Lucrarile de diploma, lucrarile de disertatie sau lucrarile de doctorat de pe site nu se vand. Acestea le oferim doar la schimb. Echipa noastra ofera consultanta in vederea intocmirii lucrarii proprii.

Protejam dreptul AUTORULUI!
Utilizatorii care incarca lucrari de licenta pe acest site sunt considerati a fi autorii acestor materiale sau a avea acordul autorului de drept. In cazul in care sunteti autorul unei lucrari de diploma publicate pe site FARA acordul d-voastra, va rugam sa ne contactati. La cererea d-voastra, lucrarea de licenta va fi stearsa atat de pe website cat si fizic, de pe server.
Raspunsuri la intrebarile frecvente »
Cum se trimit materiale la schimb »
Criterii de validare ale materialelor »
Costurile serviciilor de consultanta »
Cum se intra in posesia materialelor »
Termeni de utilizare ai websitului »
Garantia serviciilor oferite de site »
Tutoriale IT in limba romana!
Site-ul nostru pune la dispozitia utilizatorilor sai, pe langa o gama larga de lucrari de licenta, o serie de tutoriale cu specific IT, exclusiv in limba romana. Tutorialele sunt preluate de pe situl E-learn.ro, un website partener a carui obiective se identifica cu cele vizate de Lucrari-de-licenta.eu, respectiv accesul la informatie si documentare de calitate, in limba romana!
Citeste tutoriale IT in limba romana »
Finantare pentru afacerea ta!
La modul general, cei care doresc sa-si finanteze proiectele din bani europeni trebuie sa urmeze cativa pasi. Dupa ce se decid unde se incadreaza proiectul lor, solicitantii de fonduri europene trebuie sa realizeze un plan de afaceri, care va cuprinde o estimare realista a costurilor si a perioadelor necesare pentru realizarea etapelor proiectului.
Introducere in finantari europene »
Categorii de proiecte finantate »
Cum se obtin finantarile europene »
Legislatia nationala si europena »
Procedura pentru obtinere fonduri »
Biblioteca digitala cu documente »
Cautati cu motorul Google!
Va punem la dispozitie posibilitatea de a cauta lucrarea de licenta care va intereseaza in tot situl. Motorul de cautare Google va afisa toate referintele indexate pe acest website, aferente cautarii:
Nu ezitati sa ne contactati!
Doriti sa consultati integral, una sau mai multe lucrari de licenta postate pe site? Aveti intrebari care nu si-au gasit inca raspunsul in sectiunea de intrebari si raspunsuri frecvente? Va invitam sa utilizati una dintre cele trei metode de contact enumerate mai jos:
Email:
contact@lucrari-de-licenta.eu
Telefon:
(+40) 772.088.270 (luni-vineri 10.00-16.00)
Pagina de contact:
Click aici pentru pagina de contact

Finantare Europeana

Introducere in finantari europene

Categorii de proiecte finantate

Cum se obtin finantarile europene

Legislatia nationala si europena

Procedura pentru obtinere fonduri

Biblioteca digitala cu documente

Ce sunt finantarile europene?

        
Reglementarile europene definesc "Finantarile" facand referire la un cadru general, care include nu numai "BARES", deci ajutorul concret, sau finantarile de parteneriate UE, ci ele constituie exceptie, deoarece sunt in contradictie cu conceptia pietei interne. Este cunoscut faptul ca, in UE se acorda ajutor financiar numai acelor proiecte prin care inegalitatile economice pot fi echilibrate, sau in vederea acordarii unor ajutoare pentru unele asociatii comunitare, regiuni, tari, industrii sau categorii de populatie defavorizate. In mod natural, si in acest caz este valabil principiul, ca si in celelalte cazuri de finantare, ca trebuie respectate principiile de baza de solidaritate europeana si trebuie creata baza de colaborare intre tarile UE bogate si cele sarace.

         Tarile sau regiunile mai sarace beneficiaza de mai multe fonduri nerambursabile decat tarile si regiunile dezvoltate. Acest lucru are menirea de a reduce decalujul intertari si astfel se evita "migratia investitorilor" dintr-o regiune in alta - creandu-se conditiile pentru o dezvoltare durabila in intreaga Uniune Europeana.

         Am vazut deci, faptul ca Europa doreste ca economia diferitelor regiuni in Comunitate sa fie aduse, pe termen mediu, in functie de posibilitati, la acelasi nivel sau cel putin la un nivel comparabil pentru fiecare intreprindere, persoana. Intreprinderile si intreprinzatorii trebuie sa profite de avantajele oferite de piata interna "Europeana", si pe termen mediu sa nu se bazeze pe ajutoarele si subventiilor tarilor membre.

         Exceptiile UE de sub acest principiu urmaresc un scop bine definit, de aceea in prezent nu este valabila interdictia de ajutor general in cazul:

 • Ajutorului/finantarea zonelor regionale definite de finantate
 • Finantari pentru IMM-uri
 • Finantari privind masurile de imbunatatirea mediului inconjurator
 • Finantari pentru formare, invatare si consiliere
 •  


   
   
   
  © Copyright 2007 - 2013 Lucrari-de-licenta.eu
  Cum Schimb? | Cum Cumpar? | Cat Costa?
  Lucrari de diploma, Lucrari de licenta, Lucrari de masterat, Lucrari de doctorat, Lucrari de absolvire, Lucrari de dizertatie, Bibliografie, Documentatie, Tutoriale
  Parteneri:   Blog | Lucrări de licență din stoc și la comandă | Blog Lucrari-de-licenta.eu | 
   
  Catalog WEB Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google Jocuri Materiale, lucrari de licenta postate de utilizatori, universitati, fonduri europene. Top66 Statistici Cel mai cuprinzator director romanesc