Mesaje de la utilizatori »
 
 
A.S.E.... cu 1905 lucrari
Drept... cu 417 lucrari
S.N.S.P.A.... cu 86 lucrari
Informatica... cu 244 lucrari
Sociologie... cu 90 lucrari
Geografie... cu 62 lucrari
Litere... cu 49 lucrari
Matematica... cu 30 lucrari
Medicina... cu 190 lucrari
Teologie... cu 37 lucrari
Chimie... cu 25 lucrari
Adm. Publica... cu 69 lucrari
D.C.E.... cu 47 lucrari
Politehnica... cu 142 lucrari
Istorie... cu 24 lucrari
Fizica... cu 13 lucrari
Arte... cu 9 lucrari
Biologie... cu 12 lucrari
Psihologie... cu 120 lucrari
Limbi Straine... cu 31 lucrari
Ed. Fizica... cu 22 lucrari
Agronomie... cu 57 lucrari
 
 
Nu promovam PLAGIATUL!

Lucrarile de licenta postate pe acest website vor fi utilizate exclusiv in scop de documentare personala, in vederea realizarii propriilor disertatii, studii sau cercetari pe tematici similare. Intreaga raspundere revine persoanei care decide sa foloseasca aceste lucrari de licenta in alte scopuri. Preluarea fragmentelor este permisa numai cu mentionarea sursei bibliografice.

Lucrarile de diploma, lucrarile de disertatie sau lucrarile de doctorat de pe site nu se vand. Acestea le oferim doar la schimb. Echipa noastra ofera consultanta in vederea intocmirii lucrarii proprii.

Protejam dreptul AUTORULUI!
Utilizatorii care incarca lucrari de licenta pe acest site sunt considerati a fi autorii acestor materiale sau a avea acordul autorului de drept. In cazul in care sunteti autorul unei lucrari de diploma publicate pe site FARA acordul d-voastra, va rugam sa ne contactati. La cererea d-voastra, lucrarea de licenta va fi stearsa atat de pe website cat si fizic, de pe server.
Raspunsuri la intrebarile frecvente »
Cum se trimit materiale la schimb »
Criterii de validare ale materialelor »
Costurile serviciilor de consultanta »
Cum se intra in posesia materialelor »
Termeni de utilizare ai websitului »
Garantia serviciilor oferite de site »
Tutoriale IT in limba romana!
Site-ul nostru pune la dispozitia utilizatorilor sai, pe langa o gama larga de lucrari de licenta, o serie de tutoriale cu specific IT, exclusiv in limba romana. Tutorialele sunt preluate de pe situl E-learn.ro, un website partener a carui obiective se identifica cu cele vizate de Lucrari-de-licenta.eu, respectiv accesul la informatie si documentare de calitate, in limba romana!
Citeste tutoriale IT in limba romana »
Finantare pentru afacerea ta!
La modul general, cei care doresc sa-si finanteze proiectele din bani europeni trebuie sa urmeze cativa pasi. Dupa ce se decid unde se incadreaza proiectul lor, solicitantii de fonduri europene trebuie sa realizeze un plan de afaceri, care va cuprinde o estimare realista a costurilor si a perioadelor necesare pentru realizarea etapelor proiectului.
Introducere in finantari europene »
Categorii de proiecte finantate »
Cum se obtin finantarile europene »
Legislatia nationala si europena »
Procedura pentru obtinere fonduri »
Biblioteca digitala cu documente »
Cautati cu motorul Google!
Va punem la dispozitie posibilitatea de a cauta lucrarea de licenta care va intereseaza in tot situl. Motorul de cautare Google va afisa toate referintele indexate pe acest website, aferente cautarii:
Nu ezitati sa ne contactati!
Doriti sa consultati integral, una sau mai multe lucrari de licenta postate pe site? Aveti intrebari care nu si-au gasit inca raspunsul in sectiunea de intrebari si raspunsuri frecvente? Va invitam sa utilizati una dintre cele trei metode de contact enumerate mai jos:
Email:
contact@lucrari-de-licenta.eu
Telefon:
(+40) 772.088.270 (luni-vineri 10.00-16.00)
Pagina de contact:
Click aici pentru pagina de contact

Finantare Europeana

Introducere in finantari europene

Categorii de proiecte finantate

Cum se obtin finantarile europene

Legislatia nationala si europena

Procedura pentru obtinere fonduri

Biblioteca digitala cu documente

Procedura de finantare
(pasii parcursi de solicitant pentru a obtine fonduri)

        
Acest set de proceduri detaliaza modul in care tu vei solicita finantarea, cum se va evalua cererea, cum se va executa proiectul, cum se vor face vizitele de teren, raportarile, comunicarea cu autoritatile, auditul si ce se intampla in caz ca exista nereguli.

         Acest set de proceduri este de direct interes pentru Solicitant, celelalte sunt foarte putin relevante. Prin urmare, in capitolele ce urmeaza ne vom concentra pe pasii care trebuie intreprinsi si pe aspectele aferente fiecarui pas.

         1. Primul pas in sensul obtinerii unei finantari europene este, bineinteles, ideea in sine. Pornind de la o necesitate reala sau de la o problema, se cauta cele mai bune solutii. Cele mai bune dintre aceste solutii se pot transforma chiar in idei de proiect.

         2. Solicitantul va incadra o linie de finantare adecvata ideii de proiect identificate. Ideea se va incadra cel putin intr-un Program Complement. Pentru a afla daca proiectul este eligibil sau nu, se vor consulta Programele Operationale si Complement, intrucat acolo gasiti toate informatiile necesare: de la tipuri de proiect si conditii de eligbilitate pana la nereguli si fraude. Solicitantul poate cere ajutorul autoritatii de management, respectiv organismului intermediar sau poate contracta o companie de consultanta.

         3. Odata identificata Axa prioritara precum si domeniul major de interventie, solicitantul trebuie sa scrie o Cerere de finantare. Solicitantul poate sa o completeze singur sau poate apela la un consultant. Pentru intocmirea cererii, s-ar putea sa fie nevoie de ajutorul unor firme specializate pentru realizarea expertizelor si altor studii tehnice. Pe langa aceste studii, cererea va contine si o analiza a riscului si impactului economic si social, chiar si de mediu pentru anumite proiecte. De asemenea, va cuprinde proiectiile financiare (bugetul), planul de activitati, instrumente de monitorizare si evaluare. Solicitantul isi va procura avizele, acordurile si autorizatiile necesare proiectului de la autoritatile publice in cauza.

         4. Cererea de finantare este depusa la autoritatea de management, respectiv organismul intermediar pentru a fi inregistrata. Urmeaza evaluarea proiectului si, daca este considerat fezabil si cu impact suficient pentru obiectivele programului operational, este aprobat. In acest caz, autoritatea de management, respectiv organismul intermediar, va incheai un acord de finantare cu beneficiarul.

         5. Urmeaza etapa cea mai indelungata a proiectului, dar care nu poate depasi doi ani de zile. Solicitantul demareaza proiectul. Companiile de consultanta il pot sprijini in planificarea in detaliu si executia proiectului. Pentru achizitiile necesare, solicitantul poate primi sfaturi de la autoritatea de management, respectiv organismul intermediar. Atentie! Exista o serie de prevederi strcte cu privire la achizitii. In urma exectutiei proiectului rezulta bunuri, servicii sau lucrari. Solicitantul sau compania de consultanta este nevoita sa intocmeasca un raport intermediar/ final si cererea de rambursare.

         6. Pe parcursul derularii proiectului solicitantul va primi vizitele de teren, verificarea si certificarea platii. Autoritatea de management, respectiv organismul intermediar, primeste, verifica si inregistreaza rapoartele si cererile de ramburs. Autoritatea de certificare aproba sau nu plata sau declanseaza procedura de nereguli. Intr-un scenariu pozitiv, autoritatea de plata ramburseaza cheltuielile. Solicitantul va incasa plata partiala si va continua executia proiectului pana la finalizare. In cazul in care se gasesc anumite nereguli, autoritatea de management, respectiv organismul intermediar sau alte organizatii, pot solicita returnarea partiala / totala a platilor efectuate si eventuale daune.

De unde pot afla mai multe informatii?

 


 
 
 
© Copyright 2007 - 2013 Lucrari-de-licenta.eu
Cum Schimb? | Cum Cumpar? | Cat Costa?
Lucrari de diploma, Lucrari de licenta, Lucrari de masterat, Lucrari de doctorat, Lucrari de absolvire, Lucrari de dizertatie, Bibliografie, Documentatie, Tutoriale
Parteneri:   Blog | Lucrări de licență din stoc și la comandă | Blog Lucrari-de-licenta.eu | 
 
Catalog WEB Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google Jocuri Materiale, lucrari de licenta postate de utilizatori, universitati, fonduri europene. Top66 Statistici Cel mai cuprinzator director romanesc